• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Razpis za nagrado Horus 2014 odprt še dva dni

Pravne osebe in posamezniki lahko do še 15. oktobra 2014 kandidirajo za slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2014, ki jo podeljujeta Inštitut za razvoj družbene odgovornosti (IRDO) in Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS).

Na razpis za nagrado Horus se lahko prijavijo podjetja (majhna, srednje velika, velika in socialna) ter zavodi. Objavljeni so še trije razpisi za posebna priznanja: posebno priznanje posamezniku oz. organizaciji, ki deluje v kontekstu družbene odgovornosti, posebno priznanje novinarju ter v sodelovanju z Uradom Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu razpis za posebno priznanje Slovencem v zamejstvu in po svetu.

Nagrada Horus je namenjena podjetjem in zavodom, ki se zavedajo družbene odgovornosti in jo vključujejo v svoje poslovanje: v odnosu do okolja, do svojih zaposlenih in drugih déležnikov podjetja ter pri razvoju izdelkov in storitev. Še posebej pomembno pa je, da jo organizacije vključujejo v strateško vodenje ter v svoje poslovanje, in to tudi v času krize, kar se obrestuje na dogi rok, pravijo avtorji razpisa, ki bodo nagrado Horus letos podelili že šestič. Več informacij o razpisu najdete na spletni strani Horusa.