• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Slovensko društvo za odnose z javnostmi objavilo razpis za nagrade Prizma

Podjetja in agencije se lahko tudi letos potegujejo za nagrade Prizma za odličnost primerov na področju odnosov z javnostmi, ki bodo podeljene na Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi (SKOJ) 4. in 5. novembra v Portorožu. Rok za oddajo prijav komunikacijskih projektov je 3. oktober 2014.

Foto: AscensionDigital/FreeDigitalPhotos.net

Prijavitelji lahko svoje komunikacijske primere prijavijo v eno izmed šestih razpisanih kategorij, in sicer: programi internega komuniciranja, celoviti komunikacijski programi, programi upravljanja sprememb, specifični komunikacijski programi,  programi družbene odgovornosti, neprofitne kampanje, ter uporaba komunikacijskih veščin, komunikacijskih orodij in medijev.Med vsemi prijavljenimi primeri odličnosti v odnosih z javnostmi lahko žirija podeli tudi posebno nagrado za izjemno prepoznavnost, učinkovitost in kreativnost (t. i. najboljši med najboljšimi).

Letošnjo žirijo za nagrade Prizma bo vodila Darinka Pek Drapal (Consensus), preostali člani pa so Nada Serajnik Sraka (ambasadorka PRSS), Nina Furman (Računsko sodišče RS), Andrej Krajner (Si.mobil), Viviana Žorž (Adecco), Urška Ojsteršek (Petrol) in Maja Žnidar (ŠS PRSS).

Pravilnik s podrobnejšo opredelitvijo prijav v posamezne kategorije, navodila za prijavo in prijavnica so dostopni na spletni strani Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS).