• Facebook
  • Twitter
  • RSS

PRO.PR: »Odnosi z javnostmi zagotovo niso več v krizi«

V Sarajevu se je včeraj, 27. marca, začela že dvanajsta konferenca za odnose z javnostmi PRO.PR, na kateri se je zbralo okrog dvesto udeležencev, ki so in še bodo prisluhnili znanim mednarodnim in regijskim komunikatorjem.

»Veseli nas, da smo kljub izzivom, v katerih se nahaja naša družba, v Sarajevu uspeli zbrati več kot dvesto strokovnjakov in praktikov odnosov z javnostmi iz regije. Odnosi z javnostmi zagotovo niso več v krizi. Po štirih turbulentnih letih stroko čakajo nova rast, razvoj in blaginja. K tej rasti prispevajo predvsem novimi mediji, ki ustvarjajo nova delovna mesta, funkcije in pravila igre v upravljanju komuniciranja,« je na slovesni otvoritvi povedal Danijel Koletić, predsednik organizacijskega odbora konference PRO.PR.

Tridnevna konferenca prinaša številna ugledna predavateljska imena, med katerimi so tudi Zehra Gungor, predsednica Mednarodnega združenja za odnose z javnostmi (IPRA), Alex Aiken, izvršni direktor za komuniciranje britanske vlade, in Goran Milić, programski direktor televizije Al Jazeera Balkans. Zadnji dan konference bodo podelili tudi nagrade za najboljše projekte odnosov z javnostmi v regiji PRO.PR Awards.