• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Naslednji teden bo v Sarajevu 12. konferenca PRO.PR

Med 27. in 29. marcem 2014 bo v Sarajevu že 12. konferenca o odnosih z javnostmi jadranske regije PRO.PR. Organizator konference, agencija Apriori komunikacije, pričakuje približno 180 udeležencev.

Udeleženci lanske konference PRO.PR. (Foto: Apriori komunikacije)

Udeleženci tridnevne konference bodo lahko prisluhnili znanim regijskim in svetovnim komunikacijskim in marketinškim strokovnjakom, med katerimi so tudi Zehra Gungor, predsednica Mednarodnega združenja za odnose z javnostmi (IPRA), Alex Aiken, izvršni direktor za komuniciranje britanske vlade, Sandro Baričević, direktor komuniciranja pri Coca-Coli, odgovoren za severozahodno in severno Evropo, in Goran Milić, programski direktor televizije Al Jazeera Balkans.

Pozornost bo usmerjena tudi k primerom dobre prakse, kot so ustvarjanje dodane vrednosti za skupinsko sponzorstvo na primeru lige prvakov UEFA, tridesetletno spogledovanje Ikee z Jugovzhodno Evropo, podlaga za učinkovito komuniciranje javnega sektorja v Veliki Britaniji in evropska kampanja proti ponaredkom. Poleg tega bodo organizirane tri okrogle mize o  komuniciranju v javni upravi, lobiranju in zimskih olimpijskih igrah v Sarajevu pred tremi desetletji.