• Facebook
  • Twitter
  • RSS

IABC Slovenija v dvajseto leto delovanja vstopa z ambicioznimi načrti

Slovenski del Mednarodnega združenja poslovnih komunikatorjev (IABC Slovenija) v letošnjem letu praznuje dvajsetletnico obstoja, ki jo bo obeležil z brezplačnimi delavnicami, izmenjavo dobrih praks in dogodki za širšo javnost.

IABC Slovenija, ki ga vodijo predsednikAndrej Krajner,  članica uprave za finance Barbka Pečar, članica uprave za strokovni razvoj Alenka Jakomin, članica uprave za razvoj članstva Jasna Suhadolc, član uprave za komuniciranje Žiga Fišer in članica uprave za komuniciranje Mateja Pelkič Toplak, bo v februarju pripravil že tradicionalno delavnico, kako napisati zmagovito prijavo za nagrado zlato pero, ki jo komunikatorjem podeljuje IABC in velja za najprestižnejšo mednarodno nagrado s področja komuniciranja. Sledilo bo pet dogodkov predstavitve in izmenjave dobrih praks v komuniciranju ter dogodek v povezavi s slovenskim gospodarstvom.

»Ključni cilj IABC Slovenija tako ostaja, da v Sloveniji vzpostavi mrežo odličnih poslovnih komunikatorjev, ki bo povezana v svetovno mrežo IABC in bo skladno z njenimi standardi zagotavljala ter vzdrževala najvišje standarde kakovosti in inovativnosti v komuniciranju,« so sporočili iz IABC Slovenija. Poleg tega načrtujejo več vpetosti v mednarodno okolje, partnersko povezovanje s strokovnimi združenji in organizacijami, kot sta Slovensko društvo za odnose z javnostmi in BledCom, in povezovanje in izmenjavo dobrih praks med člani IABC z vsega sveta.