• Facebook
  • Twitter
  • RSS

V ožjem izboru za nagrade Papirus štiri tiskane interne revije

Sekcija za interno komuniciranje pri Slovenskem društvu za odnose z javnostmi (PRSS) je med prijavljenimi internimi revijami za nagrade Papirus določila ožji izbor najboljših. Zmagovalec bo znan v okviru 17. Slovenske konference za odnose z javnostmi (SKOJ) 7. novembra 2013 v Portorožu, medtem ko je že znano, kdo je dobitnik nagrade v kategoriji najboljšega intraneta. To je »Oglasi se« Telekoma Slovenije, ki je bilo tudi edino prijavljeno delo v tej kategoriji.

Metalurg, interna revija skupine Impol.

Žirija za nagrade Papirus, v kateri so Petra Ilar, urednica revije Poslovna asistenca, Vita Cajnko Javornik, odgovorna urednica revije Manager, Barbara Škrinjar, urednica revije Stotka in pomočnica urednice revije Medicina danes, Jasna Suhadolc, direktorica podjetja Virtua PR, in samostojna oblikovalka Polonca Peterca, je med desetimi prijavami za najboljšo tiskano interno revijo in osmimi prijavami za najboljšo naslovnico revije za finaliste izbrala štiri tiskane interne revije in tri naslovnice.

Za nagrado Papirus za najboljši tiskani interni medij se bodo tako potegovale revije Inside (Si.mobil), Iz zelenega v belo (Ljubljanske mlekarne), Metalurg (Impol) in Obzornik International (Zavarovalnica Triglav). V tekmi za najboljšo naslovnico revije pa so se znašli naslovnica Si.mobilove revije Inside (zima 2012/13), naslovnica revije Obzornik Zavarovalnice Triglav (številka iz novembra 2012) in naslovnica revije Rudar Premogovnika Velenje (številka iz oktobra 2012).

Revija Obzornik Zavarovalnice Triglav je lani prejela nagrado Papirus za najboljši tiskani interni medij in najboljšo naslovnico.
Si.mobilova interna revija Inside.
Metalurg, interna revija skupine Impol.
Iz zelenega v belo, interna revija Ljubljanskih mlekarn.