• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Delo slovenske oblikovalke med super opaznimi embalažami na svetovni ravni

Vida Igličar, oblikovalka na Pristopu, je dokazala, da ne (so)ustvarja le kampanj. Pristopovo božično-novoletno darilo je prepričalo tudi spletni portal Packaging of the World, da ga je uvrstil v svoj izbor.

Tudi v MM-u smo prejeli darilni paket z oznamčenimi blokci, svinčniki in steklenico absinta. Kako in kaj? Pristop odgovarja.

»A boste letos tudi imeli blokce?« je vprašanje, ki ga Pristopovci decembra največkrat slišimo. Ne samo od naročnikov, temveč tudi od prijateljev in znancev.

Blokci oziroma notesniki, ki jih že vrsto let pripravljamo ob koncu starega leta, niso zgolj uporabni material in fizična manifestacija naših zapiskov in misli: so osnova, okrog katere gradimo poslovna darila in hkrati napovedujejo Pristopovo komunikacijsko platformo v prihajajočem letu. 

Vsak motiv, umestitev in poziv namreč kot kreativne elemente vpletamo v celotno interno komunikacijo novih 365 dni. Poslanstvo, ki ga bele platnice s črno-belim motivom prinašajo, smo letos ubesedili z besedno zvezo »Ko(lo)risti vsak dan«. 

Blokci namreč v sebi skrivajo pobarvanke za odrasle, ki so v svetu pravi trend in priložnost za sprostitev in koncentracijo. Spremljajo jih »eko« barvice v lični beli škatli ter steklenica zelenega napoja. Ker včasih vsi potrebujemo kapljo čez rob.

Ko(lo)risti vsak dan pa nas opominjajo, da je vredno vsak trenutek dneva izkoristiti po svojih najboljših močeh. In si znati vzeti čas.«

Sodelujoči pri projektu:

Oblikovalka: Vida Igličar 

Tekstopiska: Nina Vidrih 

Vodji projekta: Barbara Orešek in Meta Mežnar 

Vodja produkcije: Damjana Grošelj