• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mladi ustvarjalci, sodelujte na natečaju Ljubljana Poster Award!

Festival Zlati boben in Mestna občina Ljubljana vabita mlade ustvarjalce, mlajše od 30 let, k sodelovanju na natečaju Ljubljana Poster Award za najboljši in najbolj kreativni plakat, in sicer na temo: »Ljubljana je zelena, zate. Aktiviraj se, bodi fit.«

Avtorju najboljšega plakata bo Mestna občina Ljubljana podelila nagrado v višini 3000 evrov, Zlati boben pa omogočil eno polno prijavnino za osebno udeležbo na Zlatem bobnu 2017. Avtorja drugo in tretje uvrščenega plakata bosta prejela po eno polno prijavnino za osebno udeležbo na festivalu Zlati boben 2017. Prijave so možne od 22. avgusta naprej, zbirajo pa jih do 15. septembra 2016. Žirija Off Drum natečaja Ljubljana Poster Award bo znana v prihodnjih dneh.

Predstaviti Ljubljano kot mesto športa

Mladi ustvarjalci morajo izdelati plakat, ki predstavlja Ljubljano kot mesto športa na številnih zelenih površinah. Plakat naj spodbudi prebivalce in obiskovalce Ljubljane k športnim aktivnostim v naravi, saj ima Ljubljana veliko zelenih površin, in sicer več kot 542 m2 na prebivalca oziroma kar 90 hektarjev novih zelenih površin, ki so nastale iz prej degradiranih območij. V svoji komunikaciji se mesto želi osredotočiti na tek in pohodništvo, kolesarstvo, trim steze, zunanje fitnese, veslanje in supanje, plavanje in urbane športe, golf, tenis, odbojko na mivki ter košarko in nogomet. Pomembno je, da zasnova plakata omogoča izvedbo serije plakatov in aplikacijo na vse potrebne komunikacijske kanale (digitalni mediji, tiskani oglasi …).

Več o razpisu na: http://www.goldendrum.com/en/competition/off-drum-competition/