• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Luna TBWA nadela novo podobo produkcijski hiši SquareMe

V agenciji Luna TBWA so za mlado produkcijsko hišo SquareMe prenovili celostno grafično podobo, s katero so želeli povečati njeno prepoznavnost, hkrati pa izraziti njeno drugačnost in kreativnost ter razmišljanje zunaj ustaljenih okvirov.

Celostna grafična podoba produkcijske hiše SquareMe, kjer so želeli izpostaviti svojo fleksibilnost,uporabo modernih pristopov v tehnični in produkcijski izvedbi ter razmišljanje zunaj ustaljenih okvirov, tako sloni na predelavi imena »square« (oziroma kvadrat) z ravnimi, čistimi linijami ter drzno »toplo« barvo, ki uravnovesi sicer minimalističen slog. S čistostjo so tako izrazili želeno modernost terhipstersko-tehnični ton in slog, a ne za ceno profesionalnosti, »saj ne želimo prestrašiti tudi večjih strank s podobnimi potrebami ali potrebami po »klasičnih« pristopih«.

Pri projektu, ki je obsegal prenovo logotipa, barvno kodo ter aplikacije na različna korporativna gradiva (vizitke, dopis, kuverte, žig, spletno mesto …), so sodelovali predstavnika naročnika Luka Štigl in Sebastjan Oblak ter predstavniki agencije – vodja projekta Urška Saletinger, kreativni direktor Samo Geršak in oblikovalec Petar Perčić.