• Facebook
  • Twitter
  • RSS

V žiriji za nagrade ADC*E tudi Katja Petrin Dornik in Marko Vičič

Klub umetniških direktorjev Evrope (ADC*E) je najavil 50 članov žirije, ki bodo ocenjevali oblikovalske in oglaševalske rešitve, prijavljena na 24. tekmovanje ADC*E. Med njimi sta tudi slovenska predstavnika, Katja Petrin Dornik, kreativna direktorica v agenciji Luna\TBWA, in Marko Vičič, kreativni direktor in partner v agenciji Futura DDB.

Katja Petrin Dornik in Marko Vičič

Posebnost nagrad ADC*E je v tem, da so zanje lahko potegujejo le tista dela, ki so že prejela nagrade na nacionalnih tekmovanjih v Evropi. Nagrade bodo podeljene v šestih kategorijah: film in radio, tisk in zunanje oglaševanje, interaktivna in mobilna dela, oblikovanje, promocija in novi mediji ter celostne akcije in inovativne rešitve. Katja Petrin Dornik je v žiriji, ki bo ocenjevala dela v kategoriji filmskih in radijskih oglasov, Marko Vičič pa je član žirije za tiskane oglase in zunanje oglaševanje.

Prijave na tekmovanje ADC*E so možne še do 14. septembra. Zmagovalci bodo znani na prvem festivalu evropske kreativnosti v organizaciji ADC*E, ki bo med 15. in 17. oktobrom v Barceloni.