• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Zlatarna Celje vabi mlade ustvarjalce na oblikovalski natečaj

Zlatarna Celje organizira natečaj »Veter sanj«, v okviru katerega vabi mlade oblikovalce, naj prispevajo svoje zamisli za kolekcijo srebrnega nakita Lencia za sezono pomlad/poletje 2016. Prijave na natečaj zbirajo do 1. julija. Med tremi finalisti bo Zlatarna Celje izbrala tistega, ki se bo v prihodnjem letu lahko ponašal z lastno kolekcijo srebrnega nakita Lencia.

Med prejetimi prijavami bodo v Zlatarni Celje predstavili deset sodelujočih z najbolj inovativno in prodorno kolekcijo, med katerimi se bosta v ožji izbor uvrstila dva po izboru žirije, tretji pa bo izbran s pomočjo oddanih glasov na spletni strani Zlatarne Celje. Strokovno žirijo sestavljajo oblikovalke Zlatarne Celje Zdenka Šamec, Désirée Kolarec in Olga Košica ter urednica Sabina Obolnar.

Med tremi finalisti bo Zlatarna Celje izbrala tistega, ki se bo v prihodnjem letu lahko ponašal z lastno kolekcijo srebrnega nakita Lencia. Poleg tega bo prejel nakit Zlatarne Celje v vrednosti 500 evrov in denarno nagrado v enakem znesku.

Več informacij o natečaju najdete na spletni strani Zlatarne Celje.