• Facebook
  • Twitter
  • RSS

IlovarStritar s posebno ponudbo za start-upe in male podjetnike

»Kot sta za začetek uspešne podjetniške poti potrebna dobra ideja in pogum, je pomemben tudi celosten nastop, ki pomaga prepričati kupce in vlagatelje,« so prepričani v studiu za vizualne komunikacije IlovarStritar, kjer so se odločili, da pomagajo start-upom in malim podjetnikom s kakovostnimi oblikovalskimi rešitvami.

V studiu za vizualne komunikacije IlovarStritar, specializiranem za načrtovanje celostnih rešitev, so prepričani, da je dizajn ključnega pomena že na začetku podjetniške poti. »Ker pa si večina podjetij v nastajanju ali na začetku poti ne more privoščiti kakovostnih oblikovalskih rešitev, smo se odločili, da jim pri tem pomagamo,« pravijo v studiu IlovarStritar, ki se ponaša z najprestižnejšimi nagradami s področja celostnih podob znamk, podjetij in dogodkov.

Tako so v tem tednu predstavili ponudbo 365 design, v okviru katere bodo izbrali podjetniške pobude z razvojnim potencialom in zanje zasnovali po meri prilagojene oblikovalske rešitve. Izbranim projektom bodo omogočili, da večji del plačila za svoje oblikovalske storitve preložijo za 365 dni. Tretjino zneska bodo podjetniki poravnali po končani prvi fazi projekta, preostali dve tretjini pa šele čez leto dni. Pri tem studio IlovarStritar ne zahteva lastniškega deleža, niti ne zaračunava obresti za odlog plačila. Ponudba 365 design velja tri mesece, do 1. marca 2014.

Na vprašanje, koliko podjetniških pobud bodo izbrali v okviru ponudbe, Robert Ilovar, soustanovitelj studia, odgovarja: »Števila podjetij nismo omejili, saj imajo lahko podjetja različne potrebe oziroma obseg nalog, ki jih rešujemo. Vsekakor bomo pazili, da bo obseg dela tak, da ne bo ogrozil kakovosti projektov.« Po njegovih besedah bodo izbrali pobude, ki jih bodo prepričale »z dobro idejo, jasnim poslovnim modelom in ambicijo, da so večji od okolja, iz katerega izhajajo, ter željo biti veliko boljši od sivega povprečja.«

Vsi zainteresirani podjetniki lahko svoje prijave oddajo na spletni strani 365design.si, kjer bodo našli tudi dodatne informacje o projektu.