NEUPOGLJIVI
Aktualno

Na televiziji: Neupogljivi, Kordon in prijave v oddaje domače produkcije

Kot vsak ponedeljek tudi danes preverjamo, kaj novega in zanimivega nas v tem tednu čaka na slovenskih televizijah.

Na BRIO bomo lahko vsak petek ob 17:40 gledali novo serijo Kordon, ki se z dramatičnimi vložki dotika aktualne situacije. Ko v Atlanti, glavnem mestu ameriške zvezne države Georgia, izbruhne skrivnostna smrtonosna epidemija, v mestu hitro uvedejo karanteno. Tisti, ki se znajdejo znotraj zaprtega območja, se borijo za preživetje, lokalne in zvezne oblasti pa medtem bijejo bitko s časom, da bi našli zdravilo.

kordon

Če so vam pri srcu bolj lahkotne teme, lahko na Kanalu A vsak večer spremljate Andrijo in Andjelko, ki imata po sedmih letih ljubezni nihanja v »lahkosti sobivanja«. Čeprav je njuna ljubezen iskrena, si gresta večkrat na živce in tako ljubeče razmerje marsikdaj preide v obsedno stanje.

  andrija

Prejšnji teden smo že pisali, da na POP TV iščejo nove kandidate za oddajo Ljubezen po domače (prijave sprejemajo tu), hkrati pa se lahko prijavite tudi na novo sezono MasterChef Slovenija. Če ste se v karanteni preizkusili v peki z drožmi, eksperimentirali z novimi sestavinami ali preprosto odkrili svojo ljubezen do kuhinje, se lahko prijavite na tej povezavi.

masterchef

Kaj pa nas čaka na Planetu? Poleg običajnih vsebin vas zagotovo veseli, da je znova na sporedu Ellen, ta teden pa so na spored uvrstili tudi zanimivo premiero – v petek ob 20. uri bo na sporedu akcijski triler Neupogljivi (drugi del trilogije Razcepljeni s Shailene Woodley).

neupogljivi2

Intervju

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

grace
12. 04. 2024

Z Grace Andrews, direktorico marketinga pri podkastu The Diary of CEO, ki bo nastopila na…

The Diary of CEO smo že od začetka obravnavali kot oddajo in ne kot podkast, kar pomeni, da za vsako epizodo ustvarimo filmskemu podoben napovednik.

Naši avtorji