Elle
Aktualno

Elle.si predstavlja 9 junakinj »koronakrize«

Spletno uredništvo revije Elle s projektom »Junakinje vsakdanjega časa« izpostavlja pogostokrat neopazne, a v teh časih ključne članice naše družbe. To ponazarjajo tudi z virtualno naslovnico, ki je nastala posebej za to priložnost.

Ženske, ki dan za dnem vestno opravljajo svojo službo

Kot je za MM povedala Ana Abram, urednica spletne strani Elle Slovenija, so na ta način predstavili devet posameznic, ki so jim zaupale svoje zgodbe. »Gre za povsem običajne ženske. Nekatere so svojo poklicno pot šele začele, druge imajo za seboj že leta izkušenj. To so ženske, ki dan za dnem vestno opravljajo svojo službo. Tudi zdaj, ko se je ves svet ustavil. Morda same v sebi še niso prepoznale junakinje, a upamo si trditi, da so točno to,« pojasnjuje Abramova.

Junakinje so predlagali bralci in sledilci, nekatere pa je opazilo tudi uredništvo Elle.si in stopilo v stik z željo, da bi razkrile svojo zgodbo. Ljudje imamo radi zgodbe o junakih in teh v tem času ne manjka. Če se malo ozremo naokoli, jih najdemo kar nekaj. »Vsak od nas zagotovo pozna pet ljudi, ki vsak zase skrivajo prav posebno zgodbo. Tokrat smo se odločili, da namesto tistih, ki so običajno opazni, znani, izpostavimo tiste, na katere dostikrat sploh ne pomislimo, pa so zdaj, v teh časih, ključen del naše družbe,« dodaja sogovornica.

Z odzivom so v družbi Adria Media Ljubljana, založniku revije Elle, zelo zadovoljni, poleg tega pa so članek »Junakinje vsakdanjega časa« in virtualno naslovnico, ki je nastala posebej za to priložnost, na spletu delili številni znani Slovenci in Slovenke. 

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji