• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Šport TV v znamenju hokeja

Na Šport TV bodo gledalci zadnje dni aprila in maja lahko spremljali svetovno prvenstvo v hokeju, in sicer vse dvoboje slovenske reprezentance kot tudi vse druge dvoboje v skupini.

Slovenska reprezentanca (na čelu s prvim zvezdnikom Anžetom Kopitarjem) bo v Nur-Sultanu, kazahstanski prestolnici, na svetovnem prvenstvu divizije I lovila preboj v najmočnejšo skupino svetovnega hokeja. Nasprotniki »risov« bodo poleg kazahstanske reprezentance še Južna Koreja, Madžarska, Belorusija in Litva. Slovenska izbrana vrsta mora za napredovanje osvojiti prvo ali drugo mesto v skupini. »Prenose bomo obogatili s studijskim programom, kjer bomo pred dvoboji preverili zadnje informacije iz slovenskega tabora, pregledali rezultate preteklih tekem in še veliko več. Studijski program bodo obogatili nekdanji reprezentanti in hokejski strokovnjaki, ki bodo s svojimi komentarji gledalce razvajali tudi med tretjinami in po koncu vsake od slovenskih tekem,« so pri Šport TV povedali za MM. 

Le nekaj dni po koncu prvenstva v Kazahstanu se bo na Šport TV začel še en velik hokejski projekt, in sicer svetovno prvenstvo elitne divizije na Slovaškem. Gledalci ga bodo v družbi najmočnejših reprezentanc sveta lahko spremljali od 10. do 26. maja.

 

Seznam tekem Risov na SP divizije I:

29. april (15.30) Š1 Kazahstan – Slovenija

30. april (11.40) Š1  J Koreja – Slovenija

2. maj (11.40) Š1 Belorusija – Slovenija

3. maj (15.10) Š1 Madžarska – Slovenija

5. maj (8.10) Š1 Slovenija – Litva