• Facebook
  • Twitter
  • RSS

V pričakovanju oddaje Argument

Vsi gledalci, ki od televizijskih oddaj pričakujejo več kot le razvedrilo in zabavo, že nestrpno pričakujejo novo oddajo Argument, ki si jo bomo na Planetu prvič lahko ogledali že 10. januarja.

»Studijska polemika je v zadnjih nekaj letih praktično izginila s slovenskih televizijskih zaslonov. Oddaja Argument pa polemiko o najpomembnejših družbenih temah vrača kot dnevni televizijski format v »prime time« terminu,« je za MM nedavno povedal voditelj oddaje Mirko Mayer. Kot pravi, bodo v oddaji onajpomembnejših zgodbah tedna soočili stroko, politični vrh, ugledne komentatorje in analitike, pogledali v ozadje dogodkov, predstavili poglobljeno analizo, preiskovalne prispevke in temo povezali tudi z odzivi na družbenih omrežjih.

Mayer obljublja tudi drugačen slog vodenja, ki bo bolj oseben – voditelj ne bo le »izpraševalec« in moderator, temveč bo tudi sodeloval v pogovoru, komentiral odgovore in jim dajal pomen v širšem kontekstu. Oddaja z dodano vrednostjo – dobro analizo in argumenti, ki v vedno hitrejšem tempu dnevnih poročil pogosto izzvenijo v prazno, bo na sporedu ob četrtkih ob 21. uri.