• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na Planet TV se začenjajo prenosi tekem Prve lige Telekom Slovenije

Na Planet TV boste od jutri naprej lahko spremljali prenose tekem Prve lige Telekom Slovenije, v ponedeljek pa bo na Planet 2 prvič na sporedu oddaja Goool!, ki jo bo vodil Dani Bavec.

Ljubitelji nogometa si bodo lahko v prihajajočem triletnem obdobju tekme Prve lige Telekom Slovenije ogledali v neposrednih prenosih na Planet TV. Prenos prvega in drugega izbora si bo Planet TV izmenjaval s TV Slovenija, preostalih 108 tekem pa bo v neposrednem prenosu na Planet 2, sporočajo s Planet TV

Komentator tekem na Planet TV bo Dani Bavec, ki bo v novi sezoni vodil tudi posebno nogometno oddajo Goool! Enourna tedenska oddaja bo na sporedu vsak teden na Planet 2, prvič v ponedeljek, 23. julija, ob 20. uri. Rezultate vseh tekem Prve lige Telekom Slovenije bodo lahko gledalci v živo spremljali tudi na Sportal Siol.net.

Nova sezona se začenja s prenosom tekme Aluminij : Celje v petek, 20. julija, ob 17:55 na Planetu, v soboto, 21. julija, pa bodo ob 17:55 prenašali tekmo Mura : Triglav Kranj. V nedeljo, 22. julija, bosta dva prenosa; ob 17:55 bo na Planetu predvajana tekma Rudar Velenje : Maribor, ob 20:15 pa bo na Planet 2 prenos tekme Domžale : Krško.