• Facebook
  • Twitter
  • RSS

MM priporoča: SEMPL 24/7

Organizatorji konference SEMPL-a so v sodelovanju z medijsko hišo Svet24 že četrto leto zapored izdali revijo SEMPL 24/7. Čas na dopustu si boste lahko krajšali z branjem o zanimivostih iz sveta tehnologije in aktualnih medijskih trendov, intervjujev z osrednjimi govorci in mnenji strokovnjakov iz regije. Prijetno branje!

Čeprav se SEMPL osredotoča na sedanjost in prihodnost, se tokratna revija obrača tudi v preteklost. SEMPL letos namreč praznuje dvajset let, in v tem času se je zgodilo veliko, zelo veliko! Hkrati so predstavljeni zmagovalci velikih nagrad sempler zadnjih 10 let.

Od kršenja pravil do kršenja klišejev

Peter Hinssen, osrednji govorec letošnjega SEMPL-a, vam ponuja devet pravil za uspeh v »pojutrišnjem dnevu«. Sicer pa: prvo pravilo vas nagovarja h kršenju pravil. Če ste navajeni slediti pravilom, v »pojutrišnjem« dnevu« ne boste preživeli.

»Klišeji lahko ubijejo več podjetij kot soba, polna politikov. Naša naloga je preprečiti klišejem, da bi se prebili do blagovnih znamk naročnikov. Razmišljajte o nas kot o strokovnjakih za intervencije v primeru blagovnih znamk« pa v intervjuju pravi David Brier, ameriški strokovnjak za znamčenje.

Oba strokovnjaka boste lahko poslušali 29. oziroma 30. novembra v Portorožu.

Revijo si lahko prenesete tukaj, več o konferenci SEMPL pa si lahko preberete tu.