• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Sprememba v distribucijskem modelu programov Pro Plus

Iz medijske hiše Pro Plus sporočajo, da bosta televizijska programa POP TV in Kanal A s 16. januarjem 2017 prenehala z oddajanjem preko digitalnega prizemnega omrežja (DTT). Za gledalce, ki televizijske programe spremljajo izključno preko sobne ali strešne antene (razen satelitske), ogled omenjenih programov od navedenega datuma tako ne bo več mogoč.

Televizijski programi POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO ter vsi kanali v HD-različici bodo od 16. januarja 2017 na voljo izključno preko tistih ponudnikov kabelskega in IPTV-omrežja ter satelitske televizije, ki se bodo odločili za distribucijo Pro Plusovih vsebin v svojem sistemu. 

»Gledalcev, ki naše programe spremljajo na sodoben način, to je preko kabelskega, satelitskega ali optičnega priključka katerega izmed ponudnikov teh storitev, je iz leta v leto več. Razlog za to je bogatejša programska ponudba, boljša kakovost slike pa tudi zagotavljanje dodatnih storitev za gledalce, prilagojenih sodobnemu življenjskemu slogu in skladnih s tehnološkim napredkom na tem področju,« so povedali v Pro Plusu.