• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Style.Over.Net utrjuje svoj vodilni položaj med slovenskimi spletnimi mediji s področja mode

Style.Over.net je ena izmed najhitreje rastočih modnih, lepotnih in »lifestyle« spletnih strani v Sloveniji. Od popolne prenove strani oktobra lani število unikatnih uporabnikov in ogledov strani stalno narašča – že januarja letos so zabeležili več kot 90.000 unikatnih uporabnikov.

Style.Over.Net se od oktobra lani ponaša s povsem prenovljeno podobo.

Style.Over.Net sodi pod okrilje spletnega mesta Over.Net, ki vključuje še spletne strani Med.Over.Net, Avto.Over.Net in Travel.Over.Net. Po podatkih agencije Press Clipping je bil junija letos Style.Over.Net na podlagi OMR (Online Media Rating) na prvem mestu med spletnimi mediji v kategoriji mode v Sloveniji.

Kot pravi Anja Cajhen, odgovorna urednica Style.Over.Net, jo je pri prenovi strani vodilo načelo minimalističnosti in funkcionalnosti. Njene uporabnike, ki so v največji meri stari med 18 in 45 let, zanimajo moda, lepota in zdravje. Po besedah Cajhnove so njihovi bralci hipermobilni in izjemno navdušeni nad novimi vsebinami, trendi in fotografijami, poleg tega pa so kot veliki privrženci blagovnih znamk, o katerih pogosto govorijo in podajajo svoje mnenje, tudi mnenjski voditelji. »Zaradi ažurnosti in zanimivosti novic so bralci Style.Over.Net odprti za trende in inovacije, ki oblikujejo njihov življenjski slog, ter nadpovprečno odzivni na sporočila svoje blagovne znamke,« še pravi odgovorna urednica Style.Over.Net.

Style.Over.Net se od oktobra lani ponaša s povsem prenovljeno podobo.
Anja Cajhen, odgovorna urednica Style.Over.Net.