• Facebook
  • Twitter
  • RSS

24ur.com z rekordnim številom mobilnih uporabnikov

Obiskanost mobilne spletne strani m.24ur.com in aplikacije 24ur.com vztrajno raste, podaljšuje pa se tudi čas, ki ga uporabnik preživi na strani oziroma aplikaciji, in povečuje število strani, ki jih pogleda, sporočajo iz medijske hiše Pro Plus.

Po podatkih Google Analytics je bilo število različnih mesečnih uporabnikov aplikacije 24ur.com prvič v njeni zgodovini večje od 100.000.

Podoben trend zaznavajo tudi pri uporabi mobilne spletne strani m.24ur.com. Z okrepljeno ekipo, ki vsebine pripravlja 24 ur na dan, s poudarkom na videovsebinah, so julija zabeležili rekord v številu uporabnikov, in sicer 845.361, v zadnjih štirih mesecih pa skoraj 100-odstotno rast števila mesečnih uporabnikov. 

Tudi pri Pro Plusu opažajo trend rasti vlaganja v mobilno oglaševanje. »Temu namenjamo še posebno pozornost, zato se intenzivno ukvarjamo z razvojem novosti na mobilnih napravah in aplikacijah ter jih posodabljamo s ciljem, da uporabnikom zagotovimo čim boljšo uporabniško izkušnjo, oglaševalcem pa ponudimo nove, ekskluzivne in kreativne možnosti za umestitev njihovih oglasov,« pravijo pri Pro Plusu. Tako so že pred časom predstavili mobilne videooglase, zdaj pa so oglaševalcem na m.24ur.com na voljo tudi mobilni »pre-roll« oglasi. Poleg tega na vseh mobilnih straneh Pro Plusa kot tudi na aplikaciji 24ur.com nudijo možnost celostranskega mobilnega oglasa, ki se pokaže čez vsebino.