• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Digitalni medij Siol.net zaživel v novi podobi

Družba TSmedia je včeraj predstavila svoj prenovljeni digitalni medij Siol.net, ki se ponaša s svežo podobo in enotno napredno uporabniško izkušnjo na vseh zaslonih. Prenovljeno spletno mesto prinaša novosti tudi za oglaševalce.

Nova podoba digitalnega medija Siol.net.

Prenova medija poleg novega imena Siol.net, ki je nadomestil prejšnjega, Planet Siol.net, in logotipa prinaša tudi nekatere novosti na spletnem mestu. »Preprosta in pregledna zasnova spletnega mesta, skladna s spremenjenimi navadami uporabnikov, ter sodoben dizajn vnašata svežino v slovensko medijsko krajino. Novi Siol.net bralcem ponuja napredno uporabniško izkušnjo, enotno na vseh zaslonih, tudi na mobilnih napravah, ki postajajo primarni medij spremljanja aktualnih novic,« pravijo pri TSmedii.

Po besedah odgovornega urednika Siol.net Uroša Urbasa se ključne investicije v novinarstvu že nekaj let usmerjajo v digitalno novinarstvo, kar zahtevajo spremenjene navade bralcev in oglaševalcev, ki so papir zamenjali za nove medije – pametne telefone, prenosne računalnike in tablice. »Novi Siol.net na spremembe in potrebe bralcev in oglaševalcev odgovarja z več kratkimi, jedrnatimi in hitro dostopnimi informacijami, ki bralca seznanijo z vsemi ključnimi dogodki v trenutku, ko se zgodijo. Siol.net postavlja trend razvoja slovenskih digitalnih medijev. Postavljamo standard, kaj je to digitalno novinarstvo,« meni Urbas.

Siol.net, ki ga po meritvah MOSS mesečno obišče več kot 585.000 edinstvenih uporabnikov in je drugo najbolj obiskano slovensko spletno mesto, prinaša novosti tudi za oglaševalce. Zdaj jim omogočajo umik konkurenčnih oglasov ob zakupu premium oglasnih formatov, večje videooglase, dvojni billboard in najnaprednejše oglase na mobilnih napravah. »Oglasi so skladni z mednarodno uveljavljenimi standardi IAB ter so v spletno mesto umeščeni tako, da sočasno zagotavljajo učinke za oglaševalce in niso moteči za uporabnike,« še sporočajo iz TSmedie.

Nova podoba digitalnega medija Siol.net.
Prenovljeni Siol.net z oglasi.