• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Eurosport predstavil mobilno igro Eurosport Ski Challenge 16

Športni televizijski program Eurosport je gledalcem z najnovejšo verzijo brezplačne igre Eurosport Ski Challenge 16 še bolj približal smučarska doživetja. Ta je s svojo napredno grafiko in realističnim prikazom tekmovanja na sedmih progah z glavnih prizorišč svetovnega pokala že postala prav uspešnica med virtualnimi smučarji.

Od sklenitve partnerstva za sezono 2016 med Eurosportom in avstrijskim založnikom spletnih računalniških iger Greentube sta mobilna in tablična verzija igre Eurosport Ski Challenge 16na voljo tudi v Nemčiji, Italiji, Franciji, Rusiji, Poljski, Hrvaški, Nizozemski, Belgiji, Španiji, Veliki Britaniji, na Švedskem, Finskem in Danskem. V Avstriji, na Norveškem in v Sloveniji aplikacija že zaseda prvo mesto v trgovini z iOS aplikacijami.

»Eurosport Ski Challenge 16 je nov, svež in nadvse igriv dodatek zabavnim vsebinam na širokem naboru Eurosportovih kanalov, ki bo zagotovo v marsikaterem gledalcu in gledalki vzbudil zanimanje, če že ne strast do športa,« pravi Antonio Ruiz, podpredsednik marketinga in upravljanja franšize pri Eurosportu. Kot dodaja, Eurosport ponuja tako neposredne prenose s tekem kot tudi poglobljene prispevke v novicah in rezultate na Eurosport.com ter spletni platformi Eurosport Player, pred kratki pa so v sodelovanju z Bodejem Millerjem ljubiteljem športa omogočili tudi inovacijo – virtualni spust po smukaški progi.