• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Pro Plus predstavlja pomladne programske novosti

Medijska družba Pro Plus bo prihodnjo pomlad zaznamovala z novimi oddajami in serijami lastne produkcije za vso družino. Kot pravijo, bodo z rekordnim številom domače produkcije odprli oglaševalske možnosti, ki jih doslej še ni bilo.

Gledalci bodo spomladi lahko spremljali novo zabavno oddajo Kaj se tukaj dogaja?!, v kateri bodo morali štirje popolni tujci na odru združiti svoje moči in skupaj opraviti več preprostih izzivov, ki jim lahko prinesejo bogato denarno nagrado. A izzivi ne bodo tako preprosti, saj bo tekmovalce hipnotiziral najboljši slovenski hipnotizer, tako da bo poskrbljeno tudi za veliko smeha.

V novi kuharski oddaji Moja mama kuha bolje bodo iskali mamo, ki je najboljša kuharica, pri čemer pa ne bodo kuhale mame, temveč njihovi otroci. Ti bodo morali pripraviti najljubšo jed svoje mame, zmagovalni par z mamo in otrokom pa bo prejel denarno nagrado in se uvrstil v naslednji krog tekmovanja.

Oddaja Bitka parov bo na preizkušnjo postavila več parov, ki se bodo skupaj vselili v luksuzno vilo. Preko številnih izzivov bodo spoznali, kako močna sta njihovo medsebojno zaupanje in povezanost.  V novi igrani zabavni seriji Takle mamo, ki jo na Pro Plus pripravljajo po predlogi televizijske uspešnice Scenes de Menage, pa bodo nastopili trije povsem različni pari v različnih življenjskih obdobjih, ki se vsakodnevnih opravil in težav lotevajo vsak na drugačen način. V oddaji Dobro delo bodo z ekipo profesionalcev in sponzorjev izbrani družini v stiski prenovili dom in omogočili prijetno bivanje v novo podobi.