• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Planet TV praznuje tretji rojstni dan

Komercialna televizija Planet TV praznuje tretjo obletnico svojega delovanja. »Od začetka leta 2013 se Planet TV lahko pohvali s 67-odstotno rastjo deleža gledalcev v najbolj gledanem večernem terminu,« so ob tej priložnosti sporočili iz podjetja Antenna TV SL, pod okrilje katerega sodi Planet TV.

(Foto: Zaklop/Antenna TV SL)

Planet TV je v treh letih delovanja predvajal 1376 filmov, imeli so 188 ur dokumentarnih serij in 6036 ur serij.

Kot sporočajo, se njihove oddaje lastne produkcije v teh dneh redno uvrščajo na prva mesta najbolj gledanih oddaj slovenskih televizij. Med njihovo lastno produkcijo letošnjo jesen sodijo druga sezona resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, romantično-humoristična serija Ena žlahtna štorija in tretja sezona legend iz naslanjačev Bognedaj, da bi crknu televizor. Na sporedu imajo tudi satirično novičarsko oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem in informativno oddajo Planet Danes, ki v svojem okviru ponuja tudi rubrike Planet Debate, Planet Zvezde in Planet Kuha.

»Izjemni rezultati, ki jih dosega Planet TV to jesen, so plod strokovnega in srčnega kolektiva. S takšnim tempom bomo nadaljevali in v prihodnje pripravili še več kakovostnih vsebin,« pravi generalni direktor podjetja Marijan Jurenec.

Direktor družbe Antenna Group Theodor M. Kyriakou, ki ima v lasti 51-odstotni delež podjetja Antenna TV SL, pa je ob obletnici poudaril, da Planet TV »dosega izjemno gledanost, ki še vedno hitro raste«.