• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Slovenija ima talent najbolj gledana vsebina na slovenskih televizijah

Oddaja Slovenija ima talent, ki jo Pop TV pripravlja že peto sezono, že žanje prve gledalske rekorde. Nedeljska oddaja je namreč postala najbolj gledana vsebina v letu 2015, saj je po podatkih AGB Nielsen v povprečju dosegla 26,2-odstoten rating in 60-odstotni delež gledalcev v starostni skupini med 18 in 54 let.

Letošnja žirija šova Slovenija ima talent: Lado Bizovičar, Ana Klašnja, Branko Čakarmiš in Marjetka Vovk.

Nastope slovenskih talentov si je na Pop TV tako v povprečju ogledala več kot polovica takrat zbranih gledalcev pred televizijskimi zasloni. Kot še kažejo podatki AGB Nielsen, so s 33,2-odstotnim ratingom in 61-odstotnim deležem to nedeljo najbolj izstopali tisti, ki so v gospodinjstvih (v starostni skupini med 18 in 54 let) odgovorni za nakup.

Tudi druga jesenska novost Pop TV-ja, serija Usodno vino, privablja pred zaslone številne gledalce. Ta petek je bila z 8,2-odstotnim ratingom in 25-odstotnim deležem najbolj gledana vsebina dneva na slovenskih televizijah (v starostni skupini med 18 in 54 let). Serija, ki je na sporedu v ponedeljek, sredo, četrtek in petek, je še posebej priljubljena med ženskami, saj med njimi doseže tudi več kot 10-odstoten rating.