• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Telekom Slovenije uvaja tv-program ID Xtra studia Discovery Networks

Telekom Slovenije je kot prvi operater v Sloveniji svojo ponudbo IPTV-storitev obogatil z novim tv-programom ID Xtra ponudnika vsebin Discovery Networks, ki ponuja bogat nabor oddaj o nenavadnih kriminalnih zgodbah iz resničnega življenja. Program ID Xtra gledalci najdejo na programskem mestu 111, od 5. marca dalje pa je na voljo vsem naročnikom SiOL TV s shemo Mini, Standard ali Mega HD.

ID Xtra je tv-program, v prvi vrsti namenjen ženskam, ki prinaša napete drame ljudi iz vsakdanjega življenja, ki zaidejo na kriva pota. Gledalci si bodo lahko ogledali izbor novih oddaj, ki jih prinaša ID Xtra, kot sta Nepozabni zločin z najbolj provokativnimi primeri resničnih umorov iz 50. in 60. let ter Smrtonosne afere,ki predstavlja zgodbe o strastnih ljubezenskih razmerjih in šokantnih primerih spolnih deliktov. Aprila bo ID Xtra premierno predvajal oddajo o ženskih morilkah Smrtonosne ženske in zgodbe Smrtni grehi, ki raziskujejo zgodbe sedmih smrtnih grehov.

Uvedba ID Xtra je zasnovana na trdnih temeljih, saj je Discovery Channel priznan kot vodilni  program plačljive televizije v Sloveniji, z nedavno uspešno uvedbo novih televizijskih kanalov za ženske pa se je Discovery Networks dodobra uveljavil v tovrstni ponudbi. Po mednarodni premieri leta 2011 je TLC postal najpopularnejši in najhitreje rastoč zabavni kanal za ženske na svetu. Trenutno je tudi najboljši tovrstni televizijski program v Sloveniji, s čimer je za novi ID Xtra postavil visoke cilje. ID Xtra je pričel s predvajanjem aprila lani v 20 državah Srednje in Vzhodne Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike.

»Programski dodatek ID Xtra z ekskluzivnimi vsebinami prinaša dodatno popestritev TV-programov v naši ponudbi, za katero verjamemo, da bo med našimi uporabniki dobro sprejeta,« je ob tem povedalSimon Slonjšak, produktni vodja za internet in multimedijske storitve v Telekomu Slovenije. Victoria Davies, namestnica področnega vodje za Jugovzhodno Evropo v družbi Discovery Networks CEEMEA, k temu dodaja:  »Glede na edinstveno naravo programa ID Xtra in njegovo vodilno mesto med tv-programi, smo prepričani, da bo ID Xtra toplo sprejet tudi med slovenski gledalci.«