• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mobilna televizija tv2go med najinovativnejšimi telekomunikacijskimi rešitvami

Družba T-2 se je s svojo mobilno televizijo tv2go uvrstila med trojico najboljših telekomunikacijskih rešitev, ki so se v Amsterdamu potegovale za prestižno nagrado IBC 2013 za najbolj inovativno rešitev na področju telekomunikacij. Aplikacijo, ki je ena najbolj visoko tehnoloških rešitev na platformi IPTV in OTT, sta za T-2 razvili družbi Fora in Vision247.

Foto: dreamstime

Kot so sporočili iz družbe T-2, se je njihova aplikacija za mobilno televizijo tv2go med dvesto prijavljenimi letos junija najprej uvrstila med deseterico, v drugem krogu pa se je uvrstila na sam vrh na lestvici najboljših. Prijavljena dela so bila razvrščena v tri kategorije, komisija IBC 2013 pa je v Amsterdamu nagrado podelila 15. septembra 2013.

Aplikacijo tv2go je mogoče vključevati v standardno ali HD paketno tv-ponudbo z večjim številom tv-programov v okviru brezplačnih ali plačljivih programskih shem, saj je hkrati dostopna na internetnih in mobilnih omrežjih ob izdelanih različicah za Android in iOS naprave. Celostna rešitev v prihodnosti ponuja integracijo vseh telekomunikacijskih naprav, uporabo storitev videa na zahtevo in še marsikaj več. »Uporabnikom prijazna aplikacija tv2go je torej platforma, ki napoveduje oblikovanje novih trendov spremljanja televizijskih programov skladno z njihovimi individualnimi potrebami,« pravijo v družbi T-2.