• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na Planetu Siol.net odslej tudi sklop Popusti

Spletni medij Planet Siol.net je uvedel novi sklop Popusti, ki ga zagotavlja sistem Avantbon. Sklop na enem mestu ponuja široko paleto storitev in izdelkov, do katerih lahko uporabniki neomejeno dostopajo 24 ur na dan, vsak dan ter jih unovčijo brez predhodnega plačila. Na voljo je že več kot 250 ponudb, ki bodo mesečno obogatene z novimi stotimi ponudbami.

»Nov sklop Popusti na Planet Siol.net z unikatnim poslovnim modelom odstopa od obstoječih spletnih portalov, ki uporabnikom ponujajo dnevne popuste. Vključuje najboljše ponudnike storitev in izdelkov na izbranih prodajnih mestih po Sloveniji. Zagotavlja najvišje popuste različnih ponudnikov z vseh področij, tudi do 75 odstotkov ceneje. Z registracijo se lahko uporabnik naroči na ugodno trimesečno, polletno ali letno naročnino, ki mu zagotavlja preprosto in časovno neomejeno dostopanje do vseh popustov in storitev,« so v sporočilu za javnost zapisali v družbi TSmedia, ki upravlja s spletnim portalom Planet Siol.net.

Uporabnik na spletnem mediju preprosto poišče najboljšo ponudbo, ki jo želi izkoristiti. Brez predhodnega plačila ali zamudnega čakanja na aktivacijo bona lahko vsak član nemudoma natisne bon ter ga unovči pri izbranem ponudniku. Zgolj s plačilom naročnine si namreč uporabnik zagotovi neomejeno koriščenje bonov brez predhodnega plačila. Plačilo ugodne ponudbe uporabnik izvede ob uporabi bona, torej pri samem ponudniku storitve ali izdelka. Vsak dan si lahko natisne en bon posameznega ponudnika. Koliko dni si lahko tiska bone, pa je odvisno od naročniškega razmerja, ki si ga izbere. Ob vsem tem pa sklop uporabniku vseskozi tudi avtomatsko preračunava prihranek, ki ga je posameznik ustvaril s koriščenjem izbranih ponudb.

»V družbi TSmedia smo ponosni, da lahko z inovativnim pristopom bogatimo uporabniško izkušnjo bralcev našega medija. Sklop popusti na Planet Siol.net predstavlja storitev, ki je slovenski trg še ne pozna. Prihranek uporabnika ob koriščenju enega samega bona lahko več kot presega vrednost celoletne naročnine,« je ob predstavitvi novega sklopa Popusti povedal Tomaž Pernovšek, direktor TSmedie.