• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Pro Plus z zabavo za poslovne partnerje

Pro Plus je v četrtek zvečer v ljubljanskih Križankah organiziral tradicionalni dogodek POP Promenada, na katerem je goste popeljal skozi jesenske novosti na svojih televizijskih programih.

Alja Petrovič (Pro Plus), Maja Zajec, Nataša Purgaj, Primož Vidmar (Spar Slovenija), Sabina Oblak (Pro Plus) in Pika Breskvar (Spar Slovenija). (Foto: Miro Majcen)

Večer je s kreativno noto otvoril voditelj mnogih talentov Klemen Slakonja. Pod sojem žarometov sta se mu na odru pridružila še Vid Valič in Peter Poles, ki sta povabljene duhovito popeljala po novostih Popovih programov.

Prizadevanja medijske hiše je v nadaljevanju strnil direktor trženja Pro Plusa Aleš Muhič in dejal, da je »Promenada praznik odnosov, zgrajen skozi leta, ki se utrjujejo skozi vsakodnevno sodelovanje«. Zbrane je pozdravil tudi generalni direktor Pavel Vrabec, ki z optimizmom in ambiciozno zre v prihodnost medijske hiše, ki jo vodi. Poskrbljeno je bilo tudi za presenečenje večera – koncert z VIP  Bandom, ki bo tudi v novi sezoni držal ritem Vid in Pero šovu. 

Alja Petrovič (Pro Plus), Maja Zajec, Nataša Purgaj, Primož Vidmar (Spar Slovenija), Sabina Oblak (Pro Plus) in Pika Breskvar (Spar Slovenija). (Foto: Miro Majcen)
Ana Praprotnik (Sava Turizem), Uroš Štempihar (Pro Plus) in Saša Zor (Sava Turizem). (Foto: Miro Majcen)
Direktor trženja Pro Plus Aleš Muhič. (Foto: Miro Majcen)
Ekipa trženja Pro Plusa. (Foto: Miro Majcen)
Glasbenik Ivo Rimc in Aljoša Bagola, kreativni direktor v oglaševalski agenciji Pristop. (Foto: Miro Majcen)
Hermina Kovačič (Festival Ljubljana), Helena Čož (Luna\TBWA), Sandra Bratuša (Story) in Nataša Bogataj (Big Bang). (Foto: Miro Majcen)
Irma Janc Stanjko (ZenithOptimedia), Uroš Štempihar (Pro Plus) in Alina Žugelj (Pristop Media). (Foto: Miro Majcen)
Lidija Pavlin (Nicha), Janja Mozetič (Loterija Slovenije), Branko Čakarmiš (Pro Plus) in Marjeta Kirn Kljajič (Nicha). (Foto: Miro Majcen)
Vid Valič, Pavel Vrabec, generalni direktor Pro Plus, in Peter Poles. (Foto: Miro Majcen)