• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Planet Siol.net omogoča spremljanje tekem EuroBasketa 2013 na petih zaslonih

Planet Siol.net, vodilni slovenski digitalni medij, zagotavlja prenos celotnega dogajanja z evropskega prvenstva v košarki, ki ga do 22. septembra gosti Slovenija. Aktualne novice, sporedi tekem, rezultati, zanimivosti in ekskluzivne vsebine so na voljo na petih zaslonih: računalniškem, tabličnem, mobilnem, televizijskem in prvič v zgodovini Slovenije tudi na zunanjih digitalnih zaslonih.

Uporabniki Sportala na Planet Siol.net bodo dogajanje na Eurobasketu 2013 lahko spremljali ne glede na to, kje so – doma, v pisarni ali na poti. Med tekmo bodo lahko uporabniki tudi na poti preko tablice ali mobilnega telefona preverili aktualne rezultate tekem, saj je Planet Siol.net dostopen tudi v mobilni različici.

Prvič v zgodovini Slovenije bodo vse novice z evropskega prvenstva v košarki dostopne tudi na javnih mestih, in sicer na zunanjih digitalnih zaslonih na mestnih avtobusih LPP, na večjih železniških postajališčih in v trgovskih centrih po Sloveniji. Na zunanjih digitalnih zaslonih, kjer so uporabniki lahko že do zdaj spremljali vsebine Planet Siol.net, bo med evropskim prvenstvom v košarki poudarek predvsem na košarkarskem dogajanju. Prav tako bodo vsebine dobile novo, košarkarsko preobleko, ki bo vključevala tudi odštevalnik do naslednje tekme in pozdrave navijačem v vseh jezikih ekip, ki sodelujejo na EP.

»Vsebino na zunanjih digitalnih zaslonih bodo lahko navijači sooblikovali tudi sami, saj bomo v posebni pasici prikazovali tvite na #EuroBasket. Naši fotografi bodo vsak dan beležili utrinke navijaške Slovenije. Fotografije, na katerih ne bodo zgolj znani obrazi košarkarjev, temveč tudi navijači, bodo prikazane tako na zunanjih digitalnih zaslonih kot tudi na spletni strani Planet Siol.net,« so še sporočili iz družbe TSmedia, ki upravlja Planet Siol.net.