• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Žirija WEBSI – Spletni prvaki 2013 šteje kar 57 strokovnjakov

Organizatorji so izbrali letošnjo žirijo projekta WEBSI – Spletni prvaki 2013, katero bo sestavljalo kar 57 strokovnjakov.

Pod skrbnim očesom predsednice Eve Aljančič, direktorice marketinga in prodaje pri Si.mobilu in marketinške direktorica leta 2012, je žirija WEBSI – Spletni prvaki 2013 dokončno potrjena. Ločena na Poslovno in Strokovno, kjer prvo sestavljajo strokovnjaki s področja digitalnega komuniciranja in predstavniki digitalnih agencij, drugo pa strokovnjaki iz najbolj uspešnih podjetij v Sloveniji, večinoma s področja marketinga, digitalnega komuniciranja in PR-ja.

V strokovni žiriji torej sodelujejo Renderspace, AV – Studio, SONCE.NET, Gambit Trade, Google Slovenija, Innovatif, Studio Moderna, Dlabs, PM poslovni mediji, E-laborat, IPROM, Publicis, Madwise CC content + digital ... V poslovni pa predstavniki Radia Center, HP Slovenija, Atlantic Grupa, Računalniške novice, Pro Plus, TS Media, Mercator, Spar, Ljubljanske mlekarne, Adriatic Slovenica, Triglav in drugi. Vse sodelujoče v žirijah z imeni predstavnikov vsakega podjetja si lahko ogledate na spletni strani.

Na tekmovanje je prijavljenih že več kot 50 del, prejetih pa mnogo pozitivnih odzivov strokovne in poslovne javnosti ter predstavnikov večine pomembnih digitalnih agencij v Sloveniji, ki so že del tekmovanja.

Podjetja in agencije lahko svoje spletne projekte prijavijo po nižji ceni do 15. aprila po nižji ceni, zadnji rok za prijavo pa je 24. maja 2013. Več o pogojih prijave si lahko preberete tukaj.

Podeljene nagrade WEBSI – Spletni prvaki 2013 spodbujajo odličnost v slovenskem digitalnem prostoru, pri čemer bodo predstavljene rešitve vseh podjetij, ki so na tem področju v nekem letu ustvarila presežke. Letos bodo na izbiro nagrajencev odločal tudi potrošniki, saj so organizatorji vpeljali »glas ljudstva«.