• Facebook
  • Twitter
  • RSS

10.000 EUR za zmagovalca natečaja Moj sponzor

Skupina Pivovarna Laško z blagovno znamko Bandidos v sodelovanju s SPORTO konferenco »izziva« športnike, športna društva in klube k pripravi sponzorskega predloga, s katerim bi prepričali skupino Pivovarna Laško, da postane njihov sponzor v letu 2011.

Skupina Pivovarna Laško z blagovno znamko Bandidos v sodelovanju s SPORTO konferenco »izziva« športnike, športna društva in klube k pripravi sponzorskega predloga, s katerim bi prepričali skupino Pivovarna Laško, da postane njihov sponzor v letu 2011. Podjetje bo zmagovalcu podelilo sponzorska sredstva v višini 10.000 evrov.

Z vizijo dviga kakovosti in standardov znotraj slovenske športne sponzorske panoge ter s ciljem opozoriti na pomembnost odnosa sponzor – sponzoriranec bo v okviru letošnje SPORTO konference, ki se bo odvila 29. in 30. novembra, že tretjič potekala akcija »Moj sponzor«, v sklopu katere bo najboljši sponzorski projekt prejel 10.000 evrov sponzorskih sredstev za leto 2011.

K tekmovanju »BANDIDOS. Za vedno. Moj sponzor.«, v katerem lahko sodelujejo športniki posamezniki, športne zveze, športni klubi, športna društva, organizatorji športnih prireditev in drugi, ki bodo imeli prijavljenega predstavnika na konferenci, bodo sprejeti predlogi, prejeti do (vključno) petka, 19. novembra 2010. Zmagovalec natečaja bo razglašen v okviru svečane večerje ob koncu prvega dne konference, 29. novembra 2010.

Vse prejete predloge bo ocenila strokovna komisija v sestavi predstavnikov Pivovarne Laško (Jure Struc, Urban Kramberger in Miha Raušl) in zunanje sodelavke Jadranke Jezeršek Turnes (strokovnjakinja za upravljanje sponzorstev in avtorica knjige Uspešne sponzorske strategije).

Avtor: Jure Doler