• Facebook
  • Twitter
  • RSS

5. val raziskave Socializacija znamk bo predstavljen preko video konference

Svetovna agencija za tržno komuniciranje UM je danes razkrila 5. val podatkov raziskave Socializacija znamk, ki je od leta 2006 merila vpliv socialnih medijev na percepcijo potrošnika in na njegove kupne navade. Rezultate raziskave bodo predstavili preko video konference, s pričetkom ob 18:30h uri, na ogled pa bo preko spletnega mesta umww.com.

Foto: Dreamstime

Svetovna agencija za tržno komuniciranje UM je danes razkrila 5. val podatkov raziskave Socializacija znamk, ki je od leta 2006 merila vpliv socialnih medijev na percepcijo potrošnika in na njegove kupne navade. Gre torej za eno izmed največjih in najdlje trajajočih svetovnih merjenj vpliva socialnih medijev na današnjem globalnem trgu. Rezultate raziskave bodo predstavili preko video konference, s pričetkom ob 18:30h uri, na ogled pa bo preko spletnega mesta umww.com. Dogodek bo sicer potekal v Londonski poslovni šoli (London Business School).

Raziskava je pokazala predvsem to, da lahko podjetja, ki se s svojimi znamkami znajo potrošniku približati v spletnem prostoru, ogromno pridobijo. Seveda pa morajo prepoznati, kako naj ga nagovorijo, kakšno izkušnjo in interakcijo z znamko naj mu omogočijo. Več o rezultatih bodo objavili na svoji spletni strani.