• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Na podelitvi nagrad Outstanding 2013 je Si.mobil slavil dvakrat

Nagrade outstanding 2013 so si razdelila podjetja Ljubljanske mlekarne, Fructal, Gramus in Si.mobil.

Katera podjetja in slovenske oglaševalske agencije so bile v lanskem letu najuspešnejše v oblikovanju zunanjih oglasov, je znano. Europlakat, pobudnik in organizator tekmovanja Outstanding ter strokovna žirija, kateri je letos predsedoval Mitja Petrovič, generalni direktor skupine Publicis, so na včerajšnji slavnostni podelitvi nagrad podelili odličja za izstopajoče zunanje oglase outstanding.

Nagrade so si razdelila podjetja Ljubljanske mlekarne, Fructal, oranizatorji glasbenega dogodka Jazz Kamp Kranj in Si.mobil, ki je prejelo kar dve nagradi.

Pet nagrajencev Outstanding 2013:

  1. Outstanding billboard: Oglas, ki ga je Luna\TBWA pripravila za Simobilovo znamko KIDZ (več o akciji)

  2. Outstanding citylight: Svetlobna vitrina, ki jo je v sklopu celostne akcije za sladolede Maxim Ljubljanskih mlekarn pripravila oglaševalska agencija Saatchi & Saatchi (več o akciji)

  3. Outstanding metrolight: Oglas, ki ga je v času Si.mobilovih prenovljenih paketov (Novi paketi Zame) pripravila Luna\TBWA

  4. Outstanding innovate: Slasten oglas, ki so ga v Formitasu pripravili za novi Fructalovi Frutabeli (več o akciji)

  5. Outstanding obveščanje in ozaveščanje: Publicis je za Gramus, ki organizira Jazz Kamp Kranj, zasnoval celostno akcijo, s tem pa tudi zmagovalni zunanji oglas (več o akciji)