• Facebook
  • Twitter
  • RSS

The Cup: Velikani svetovnega oglaševanja predstavljajo izjemne lokalne in mednarodne kampanje

V dopoldanskem programu so med drugim nastopili Khalid Osman, DDB Singapore, James Denis Makanas, BBDO Bangkok, Hugo Correador, BBDO Colombia, Adrian Botan, McCann Romania, in Moacyr Netto, DM9DDB, Brazil.

Prizorišče petega The Cupa je v istanbulskem hotelu Ritz Carlton.

Deževno vreme ne moti več kot 500 udeležencev petega medcelinskega oglaševalskega pokala The Cup v Istanbulu. Pogled iz prestižnega hotela Ritz Carlton na Bosporsko ožino je prekrasen in navdihujoč. Organizacija srečanja je odlična, gostitelji se trudijo na vsakem koraku. Se še spomnite akcije »Slovenija: turizem smo ljudje«? Turki in Turčija ta slogan živijo na vsakem koraku.

In seveda ne gre pozabiti, da je The Cup ideja in delo Jureta Apiha in Mete Dobnikar. Čeprav Jure toži zaradi težav z bolečinami v nogi, je razpoložen in vesel nad obiskom in ljudmi, ki so prišli na stičišče Vzhoda in Zahoda.

V dopoldanskem programu so med drugim nastopili Khalid Osman, DDB Singapore, James Denis Makanas, BBDO Bangkok, Hugo Correador, BBDO Colombia, Adrian Botan, McCann Romania, in Moacyr Netto, DM9DDB, Brazil. Odlične prezentacije, odlične kampanje.