• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Skupina Pristop in Goldbach Group ustanovila partnersko družbo Adriatic

Pristop in švicarska korporacija Goldbach Group, evropska mreža podjetij za digitalne komunikacijske rešitve, sta združila svoje obstoječe digitalne operacije v Sloveniji in na Hrvaškem ter jih prenesla v regijsko družbo Goldbach Adriatic.

Pristop in švicarska korporacija Goldbach Group, evropska mreža podjetij za digitalne komunikacijske rešitve, sta združila svoje obstoječe digitalne operacije v Sloveniji in na Hrvaškem ter jih prenesla v regijsko družbo Goldbach Adriatic. V novoustanovljeni skupni družbi ima Goldbach Group 51-odstotni delež, Pristop pa 49-odstotnega. Sodelovanje temelji na strateškem partnerstvu, v okviru katerega družbi načrtujeta razvoj na področju digitalnega marketinga v regiji Adriatik.

Ustanovitelji družbe Goldbach Adriatic za novonastalo podjetje v letošnjem letu načrtujejo 8,5 milijona evrov prihodkov, v naslednjih treh letih pa celo potrojitev prihodkov. Družba Goldbach Adriatic bo za naročnike opravljala tako agencijske storitve (prek družbe Renderspace) kot ostale storitve na področju digitalnih medijev (prek družbe Goldbach Audience).