• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Od 52 prijavljenih del na SPORTO 11 del iz tujine

Dobitniki letošnjih nagrad bodo razglašeni na prvem dnevu konference SPORTO, ki bo potekala 26. in 27. novembra 2012 v Portorožu.

Za nagrade sporto se bo potegovalo 52 športno-marketinških projektov, so ob zaključku razpisa SPORTO sporočili organizatorji mednarodnega tekmovanja. Dobitniki letošnjih nagrad bodo razglašeni na prvem dnevu konference SPORTO, ki bo potekala 26. in 27. novembra 2012 v Portorožu. Letošnje tekmovanje SPORTO Award International je k sodelovanju privabilo tudi tujce, saj je 11 prijavljenih projektov delo tujih prijaviteljev.

Od vseh del, ki so jih prijavili slovenski izvajalci, je 12 projektov prijavljenih v tekmovalno skupino, štirje v tekmovalno skupino najboljši oglas, sedem projektov v skupino najboljša digitalna komunikacija, 18 projektov pa se bo za nagrade potegovalo v tekmovalni skupini najboljše celovite športno-marketinške aktivnosti.

O dobitnikih nagrad bodo odločali člani strokovne žirije, kateri predseduje predsednica Društva za marketing Slovenije (DMS) Maja Makovec Brenčič. Žirijo sestavljajo člani: Eva Aljančič iz Si.mobila, Leon Korošec iz Elana in Mitja Petrovič iz skupine Publicis Groupe Slovenija. O zmagovalcih bodo odločali tudi spletni glasovi širše strokovne javnosti, torej udeleženci preteklih konferenc SPORTO in člani DMS-ja.

Glasovanje širše strokovne javnosti bo potekalo od 14. do 21. novembra, žirija pa bo zasedala 22. novembra 2012.