• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Udeleženci Študetske arene Akešev razstavni prostor ocenili za najboljšega

Udeleženci Študentske arene so za najboljši razstavni prostor izbrali Abankin razstavni prostor, ki je predstavljal Akeš, osebni račun za študente in dijake.

Udeleženci Študentske arene, ki je na Gospodarskem razstavišču potekala od 23. do 25. oktobra, so ocenjevali, kateri razstavni prostor je po njihovem mnenju najboljši. Kot takšnega so izbrali Abankin razstavni prostor, ki je predstavljal Akeš, osebni račun za študente in dijake.

Obiskovalci so najljubšega razstavljalca izbirali na osnovi treh kriterijev: atraktiven videz razstavnega prostora, zanimive aktivnosti na razstavnem prostoru ter komunikativno in prijazno osebje.

Abanka je svojo predstavitev na areni povezala z aktualno komunikacijsko akcijo »Pripostaj si svojo zgodbo o uspehu« in mimoidoče povabila, da se za nekaj trenutkov prepustijo Akeševemu karikaturistu. Unikatne karikature so mladi dobili tudi v digitalni obliki in jih delili na Facebooku, kjer so si s pomočjo aplikacije Akešmeter - v sklopu prej omenjene komunikacijske akcije - povečali svoj družbeni uspeh.

Abankina stojnica je za nagrado prejela kipec Zlati ščit.