• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Najboljši slovenski spletni trgovec je Mimovrste.com

Naziv spletnega trgovca leta 2012 je dobila spletna trgovina Mimovrste.

Na včerajšnji podelitvi nagrad razpisa Spletni trgovec leta 2012 v organizaciji podjetja Ceneje.si, ki upravlja z istoimenskim spletnim primerjalnim portalom, so bile podeljene prve nagrade najboljšim slovenskim spletnim trgovcem v posameznih kategorijah ter nagradi spletni trgovec leta 2012 in najboljša trgovina po izboru ljudstva. Naziv spletnega trgovca leta 2012 je prejelo podjetje Mimovrste, ki je bilo izbrano za najboljšega tudi v kategoriji IT, najboljša spletna trgovina po izboru ljudstva pa je Biroteka.si. Ta nagrada je bila podeljena v sodelovanju z raziskovalno hišo Valicon, ki je »glas ljudstva« pridobila na osnovi raziskave, v kateri je sodelovalo 13.000 slovenskih spletnih uporabnikov. Na razpis za spletnega trgovca leta se je sicer prijavilo 53 spletnih trgovin.

V kategoriji Novi trgovci je nagrado prejela spletna stran Zabavno.si, v kategoriji moda/zdravje je slavila spletna trgovina Vitalabo.si, zmagovalec kategorije avto-moto/šport je Prva-liga.si, v kategoriji avdio/video/foto je zmagala spletna stran Akcija.si, zmagovalec kategorije dom in vrt pa je spletna trgovina Conrad.si.

O končnih zmagovalcih je presojala petčlanska komisija, ki jo je vodil Andraž Zorko (Valicon), člani pa so bili Marin Vladović (Ceneje.si), Ana Osredkar (Gorenje Design Studio), Gregor Koprivnik (Konverzija) in Tomaž Erjavec (Oculus).