• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Nova spletna trgovina v Sloveniji – Moja čokolada

Na slovenskem trgu je vzniknila nova spletna trgovina, čokoladnica Moja Čokolada, ki potrošnikom omogoča sestaviti in naročiti unikatne tablice čokolade, ki so unikatne.

Moja čokolada poleg možnosti ustvarjanja čokolad po meri, ponuja tudi nabor klasičnih čokoladnih izdelkov. Čokolada, ki jo potrošnik sestavi sam, tehta 200 gramov in je velika približno kot list papirja formata A4.

Vodja projekta Moja čokolada je študent ekonomije, Andraž Gavez, ki je svoje samostojno podjetje Ustvari.si odprl konec leta 2010, ko je bil star 19 let. Praktične izkušnje v lastnem podjetju, ki se je sčasoma razvilo v manjšo digitalno agencijo s stanovitno letno rastjo prihodkov, so ga spodbudile k razvoju spletne trgovine MojaČokolada.si.

»Največjo konkurenčno prednost imamo vsekakor z ekskluzivnim izdelkom Moja Čokolada, ki si ga lahko uporabnik izdela sam,« pravi Gavez. Obiskovalec si najprej izbere vrsto čokolade, nato pa lahko izbira med več kot petdesetimi različnimi posipi. Odkar smo dodali tudi možnost napisa po želji, se nam je prodaja povečala za več kot sto odstotkov.«