• Facebook
  • Twitter
  • RSS

TSstartup: Sportifiq.com

Predstavniki Telekoma Slovenije in glasnik digitalnih tejnologij Aleš Špetič so včeraj tudi uradno odprli poslovne prostore, ki so jih znotraj projekta TSstartup ponudili izbrancem mladih podjetij.

Izmed 78 prijavljenih projektov so izbrali 11 najbolj perspektivnih in jim ponudili vso potrebno infrastrukturo, mentorstvo in predavanja. Danes vam predstavljamo prvega med njimi – Sportifiq.com, nadaljnje dni pa lahko pričakujete tudi ostale predstavitve. 

Namen projekta Sportifiq.com je povečati količino športnih aktivnosti. Zato je ekipa Sportifiq zasnovala orodje, ki rekreativnim igralcem tenisa in badmintona omogoča poiskati primernega soigralca in igrišče, saj sta to dva ključna problema, ki ju imajo rekreativni igralci, ki bi želeli igrati več, pa ne vedo ne kje ne s kom.

 

Spletna aplikacija povezuje igralce glede na njihovo znanje igranja in prijateljske vezi. Pametni sistemi aplikacije vključujejo tudi izračun ratinga igralca, avtomatsko iskanje nadomestnega igralca in elementov igrifikacije.