• Facebook
  • Twitter
  • RSS

IPROM predstavil oglaševalsko platformo iPROM Mobile

Podjetje iPROM je predstavilo novo oglaševalsko rešitev iPROM Mobile, ki omogoča centralizirano načrtovanje in izvedbo oglaševalskih akcij na mobilnih napravah. Programska rešitev omogoča natančno ciljanje, optimizacijo porabe medijskih sredstev ter poročanje o poteku oglaševanja v realnem času. Storitev na mesečni ravni nudi doseg več kot 250.000 slovenskih mobilnih naprav.

iPROM Mobile omogoča tako oglaševanje s standardnimi mobilnimi oglasi za vse mobilnike z WAP-dostopom do interneta kot oglaševanje z naprednimi oglasnimi formati, prilagojenimi posebej za pametne telefone in tablične računalnike, ki predstavljajo pretežni del mobilnega dostopa do interneta.

Prednost programske rešitve iPROM Mobile je v tem, da se formati samodejno prilagajajo velikosti zaslona in delujejo na vseh mobilnih platformah, tudi če te ne podpirajo datotek flash (npr. iPhone). iPROM AdServer Mobile, tehnologija, ki stoji za platformo iPROM Mobile, omogoča tudi oglase HTML/HTML5, kar pomeni dodatno prednost za oglaševalce.

Tem namreč ni treba izdelovati spletne strani, prilagojene posebej za mobilnike, svojo celotno ponudbo lahko predstavijo kar znotraj oglasa. Uporabniku se s klikom na oglas odpre novo okno čez celoten zaslon in tako dobi dodatne informacije o ponudbi (»mini spletna stran«).