• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Zaposlujejo Spar, Hofer, Mercator in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je največ novih izzivov na področju trgovine, kjer si želijo predvsem izkušenih strokovnjakov za digitalni marketing.

Ikea zaposli strokovnjaka za spletne vsebine (m/ž) v oddelku trženja. Kandidat bo pripravljal vsebine za digitalne kanale z namenom izboljšanja ustreznosti mehanizmov za spletno iskanje, krepitve blagovne znamke IKEA kot tudi povečanja spletnih obiskov, udejstvovanja in konverzij. Prijavite se preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Outfit 7 zaposli produktnega podatkovnega znanstvenika (m/ž), ki bo z razvijalsko ekipo sodeloval pri snovanju novih produktov. Prijavite se lahko do 31. maja 2020 preko LinkedIna.

Viberate v svojo sredino vabi oblikovalca uporabniške izkušnje (m/ž) z večletnimi delovnimi izkušnjami z oblikovanjem spletnih in mobilnih produktov ter poglobljenim znanjem oblikovanja uporabniške izkušnje. Več informacij o zaposlitvi in prijavi najdete na LinkedInu.

Agencija PNV nudi priložnost strokovnjaku za digitalni marketing (m/ž), ki se bo pridružil ekipi strokovnjakov na področju digitalnega marketinga in razvoja spletnih strani in trgovin.Več o prijavi in delovnem mestu je na LinkedInu.

Mercator v svoje vrste vabi strokovnjaka za IT (m/ž). Delo vključuje projektiranje novih aplikativnih rešitev in pripravo  zahtevnih strokovnih analiz. Prijave zbirajo do 19. maja 2020 preko LinkedIna.

Digitalna agencija ENKI v svojo sredino vabi programerja (m/ž) z odličnim razumevanjem programiranja spletnih platform in usmerjenostjo v uporabniško izkušnjo. Prijavite se lahko na elektronskem naslovu [email protected], več informacij o delovnem mestu pa najdete tukaj.

Spar Slovenija v svoje vrste vabi koordinatorja za lastne in ekskluzivne blagovne znamke (m/ž), ki bo skrbel za koordinacijo razvoja embalaže ter načrtovanje in izvedbo promocij za izdelke trgovinskih znamk in ekskluzivnih blagovnih znamk. Prijave zbirajo do 24. maja 2020, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Hoferišče sodelavca v oddelku marketinga (m/ž), ki bo pomagal pri načrtovanju, organizaciji in vodenju projektov. Prijavite se lahko do 17. maja 2020 preko spletnega obrazca.