• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Brezplačne milje za vse, ki ostajajo doma

Letalske družbe običajno svojim potnikom nudijo brezplačne milje za vsak let, ki ga opravijo, pri Thai Airways pa so se odločili drugače. Potnike bodo nagradili, če bodo ostali doma.

Akcijo so zasnovali v newyorški agenciji Wunderman Thompson, z njo pa želijo spodbuditi svoje uporabnike, da se čim bolj vestno držijo samoosamitvenih ukrepov. Podelili bodo tri milijone brezplačnih milj. Za to, da bi jih lahko dobili, pa morajo člani njihovega kluba Royal Orchid Plus na svoje mobilne telefone naložiti aplikacijo Stay Home Miles Exchange.

Preko aplikacije označijo lokacijo svojega doma in ves čas, ki ga preživijo doma, zbirajo milije. Kadar se od doma oddaljijo, se zbiranje preneha in se nato znova začne, ko se vrnejo. »Pri Thai Airways želimo ljudem stati ob strani v teh težkih časih. Spodbujamo jih, naj ohranjajo socialno distanco in naj ostajajo doma, da se okužbe ne bi širile po državi. Hkrati jim omogočamo zbiranje milj, ki jih bodo lahko izkoristili, ko bo pandemija končana,« je ob tej priložnosti dejal Wiwat Piyawiroj, podpredsednik družbe Thai Airways.