getinteractive vesna hrast
Aktualno

Get Interactive: »Nekateri naši naročniki v teh časih dosegajo rekordno prodajo«

Čeprav trenutna situacija močno ogroža številna podjetja in blagovne znamke, pa v digitalni medijski agenciji Get Interactive pravijo, da gre nekaterim njihovim naročnikom v teh časih odlično.

»Podjetja so se zelo različno znašla. Bolj kot to, katero družbeno omrežje uporabljajo, je pomembna primerna komunikacija,« pravi Vesna Hrast, vodja marketinga in odnosov s kupci. V času kriznih razmer po njenem mnenju komunikacija še bolj izstopa, saj se zelo hitro vidi, ali blagovna znamka pridobiva ali izgublja svoj tržni delež. »Po našem mnenju v teh časih ne pridobivajo družbena omrežja kot taka, ampak bolj blagovne znamke, ki so se znale nastali situaciji hitro prilagoditi preko svojih obstoječih kanalov. To smo opazili tudi pri naših naročnikih, saj nekateri v teh časih beležijo celo rekordno prodajo. Lahko bi rekli, da jih je situacija, v kateri smo se znašli, pahnila v hitro transformacijo. Nekaj, kar je bilo še včeraj na koncu čakalnega seznama, se je torej zdaj uredilo kar čez noč.«

Bodimo pristni

Hrastova meni, da so družbena omrežja najhitrejši kanal, preko katerega pridejo informacije do uporabnikov, hkrati pa so se v času krize prav preko njih širile številne neverodostojne in zavajajoče infomacije. »Zato smo opazili, da so nekateri oglaševalci prenesli del proračunov na medije z uredniškimi vsebinami. Svetujem, da smo, kjer koli in kar koli počnemo, pristni in da ponujajamo koristi za uporabnika. V času krize so to lahko 'mehkejše' vsebine, ki po daljši poti vodijo do konca prodajnega lijaka,« je prepričana.  

Intervju

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

grace
12. 04. 2024

Z Grace Andrews, direktorico marketinga pri podkastu The Diary of CEO, ki bo nastopila na…

The Diary of CEO smo že od začetka obravnavali kot oddajo in ne kot podkast, kar pomeni, da za vsako epizodo ustvarimo filmskemu podoben napovednik.

Naši avtorji