• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Mimovrste: Število naročil poraslo za 50 odstotkov

V času, ko naša življenja hromi koronavirus, se veliko ljudi zanaša na spletne nakupe. Z Mimovrste so nam sporočili, da njihova spletna trgovina deluje relativno nemoteno.

»V zadnjih dneh beležimo več kot 50-odstotno povečanje števila oddanih naročil. Največ zanimanja velja za artikle hitre potrošnje, kot so čistila, plenice, detergenti in hrana za male živali. Za več kot 100 odstotkov je poraslo število nakupov prenosnikov, monitorjev in druge računalniške opreme za nemoteno delo od doma. Občutno se je dvignila tudi prodaja pralnih strojev in zamrzovalnih skrinj ter določenih gospodinjskih pripomočkov, kot je aparat za peko kruha. Vsem kupcem svetujemo, da se v čim večji meri odločajo za dostavo na dom. Trenutno smo iz preventivnih razlogov onemogočili plačila z gotovino in je tako plačilo preko spleta edina možna oblika plačila,« je za MM povedala Iva Marovt. Po njenih besedah večina zaposlenih na Mimovrste dela od doma,razen zaposlenih v centralnem skladišču, kjer pa veljajo strogi preventivni ukrepi za varnost in zdravje vseh prisotnih.

Njihova fizična trgovina in prevzemno mesto v BTC Cityju sta trenutno zaprta kot tudi preostala prevzemna mesta po Sloveniji.