• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Ovitki čokolade, ki slavijo nadarjene ženske

Blagovna znamka čokolade in kakavovih izdelkov Hershey’s je dan žena izkoristila za akcijo, s katero so želeli počastiti izjemne ženske v Braziliji.

Pod akcijo so se podpisali v agenciji BETC São Paulo, izhajali pa so iz imena blagovne znamke, v katerem se »skrivata« besedi 'her' (ang. njo) in 'she' (ang. ona). Poimenovali so jo #HerSheGallery, osredotočili pa so se na ovitke čokolad, na katerih so želeli izpostaviti delo in talent šestih izjemnih žensk. Glasbenice, ilustratorke, pesnice in pisateljice bodo še ves marec predstavljali tudi na družbenih omrežjih in digitalnih kanalih, vse ženske pa pozivajo, da sodelujejo tudi same – tako da ob objavah, povezanih z njihovim delom, zapišejo ključnika #HerShe in #HerSheGallery.

Priznavanje žensk in njihovega dobrega dela je sicer velik del kulture blagovne znamke Hershey's. V njihovem vodstvu je žensk kar 52 %, vključno z globalno direktorico Michele Buck. »Delo z znamko, ki razume, kako pomembno je, da se pogovarjamo o uspešnih ženskah, je lepa izkušnja, prav tako ustvarjanje akcije, ki ceni nadarjenost žensk,« je akcijo komentirala Andrea Siqueira, izvršna kreativna direktorica pri BETC São Paulo.