• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Zaposlujejo Facebook, Yootree, CosyLab, Lin&Nil in drugi

V zadnjem februarskem pregledu delovnih mest je veliko priložnosti tudi za tiste, ki jih zanima delo v agencijah.

Oglaševalska agencija Yootree Creative v svoje vrste vabi izkušena tekstopisca (m/ž) in umetniškega direktorja (m/ž), ki bosta sodelovala pri pisanju in oblikovanju komunikacijskih strategij in vizualnih identitet blagovnih znamk. Prijave za obe delovni mesti sprejemajo do 15. marca 2020 na elektronskem naslovu [email protected]

Oglaševalska agencija Grey Ljubljana nudi priložnost mlajšemu tekstopiscu (m/ž). Iščejo torej absolventa (m/ž) z »bujno domišljijo, občutkom za pisanje in željo po ustvarjanju v oglaševalskem svetu«. Prijavite se lahko do 2. marca 2020 na elektronskem naslovu [email protected]

Facebook išče direktorja (m/ž) za območje Srednje in Vzhodne Evrope z delovnim mestom v Varšavi. Izbrani kandidat, ki mora imeti vsaj 15 let izkušenj s področij marketinga, prodaje in menedžmenta, bo sodeloval z ekipami iz Berlina, Dublina, Hamburga in Londona. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Podjetje Lin&Nil, ki ga pod blagovno znamko Andreja vodi komunikatorka Andreja Jernejčič, vkolektiv vabi strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž) z veseljemdo pisanja, sodelovanjaz novinarji in organizacijedogodkov. Prijave sprejemajo na elektronskem naslovu [email protected]

Toyota v svojo sredino vabi marketinškega strokovnjaka (m/ž) za načrtovanje marketinških aktivnosti, izvedbo projektov in lokalizacijo marketinških materialov. Prijave pričakujejo do 1. aprila 2020 na elektronskem naslovu [email protected], več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Založba Adria Media Ljubljana in uredništvo Cosmopolitan iščeta ustvarjalce spletnih in video vsebin(m/ž). V okviru pobude #HudJob7 vsvoje vrste namreč vabijo nove sodelavce – pripravnike (m/ž). Rok za prijavo je 18.marec 2020. Več informacij o projektu in prijavi najdete tukaj.

GenePlanet zaposli strokovnjaka za digitalni marketing in spletno prodajo (m/ž), ki bo skrbel za oglaševalske akcije na platformah Google, Facebook, Instagram in drugih. Več o zaposlitvi in prijavi si lahko preberete tukaj.

CosyLab išče oblikovalca uporabniške izkušnje (m/ž) za oblikovanje različnih marketinških materialov, preizkušanje uporabniške izkušnje in analizo raziskav o uporabnikih. Prijave spejemajo do 13. marca 2020 preko spletnega obrazca.