Volvo The Tower
Aktualno

Volvo stavi na višino

Švedski avtomobilist je predstavitev novih modelov tovornjakov pospremil z oglasom, kjer (spet) kljubuje zakonom fizike.

Kaj je boljše kot Volvov novi tovornjak? Stolp iz Volvovih novih tovornjakov, na vrhu katerega stoji oziroma se pelje Roger Alm, predsednik Volvo Trucks! Predstavitev modelov Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM in Volvo FMX je pravzaprav posnetek testne vožnje, s katero poudarjajo moč vsakega od tovornjakov. Vsak naj bi namreč imel moč poleg lastnega tovora peljati še druge tri novince.  Za nekatere norost, za Volvo pa (očitno) dovršeno resničnost so posneli na domačem »terenu« podjetja v mestu Göteborg. Ozadje snemanja si lahko ogledate tukaj.

Ne pozabimo, da je prav Volvo Trucks poskrbel za sloviti oglas z »epsko raznožko«, v katerem akcijski igralec Jean-Claude Van Damme blesti s »špago« med dvema vozečima tovornjakoma.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji